Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Фонд безпеки продуктів харчування та життя»

Дата: 03.05.2018 13:15
Кількість переглядів: 610

З 2012 року на території Дівичківської громади в селах Ковалин, Єрківці і Стовп’яги  вдбувається реалізація  проекту японської Асоціації «Фонд безпеки продуктів харчування та життя» - «Безпечне харчування на радіоактивно забруднених територіях». В даних селах громади проживають переселенці із зони обов’язкового відселення після Чорнобильської катастрофи. Проект проходить в Київській, Житомирській та Полтавській областях. З цього року до проекту включено і село Дівички,  зокрема,  діти, що вчаться в Дівичківській школі і їх сім’ї. Керівником проекту на Україні протягом 6 років була голова громадської організації «Надія»  с.Ковалин – Тетяна Андросенко.

24 квітня делегація Дівичківської громади була запрошена на семінар , що відбувся в Києві, на якому  обговорювались досягнення і проблеми проекту на Україні і в Японії .

30 квітня керівництво Асоціації на чолі з паном Ковака  перебували  з офіційним візитом в с.Дівички. Під час візиту гості  познайомились з керівництвом громади, відвідали школу, спілкувались з дітьми і вчителями.  Зустріч з учнями, вчителями та батьками  порадувала гостей і вони пообіцяли повернутись в наступному році з новими ідеями.

            На даний час ми маємо втілити в життя ряд завдань та ідей японських партнерів, про що ми будемо повідомляти на нашому сайті.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора