A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Фонд безпеки продуктів харчування та життя»

Дата: 03.05.2018 13:15
Кількість переглядів: 591

З 2012 року на території Дівичківської громади в селах Ковалин, Єрківці і Стовп’яги  вдбувається реалізація  проекту японської Асоціації «Фонд безпеки продуктів харчування та життя» - «Безпечне харчування на радіоактивно забруднених територіях». В даних селах громади проживають переселенці із зони обов’язкового відселення після Чорнобильської катастрофи. Проект проходить в Київській, Житомирській та Полтавській областях. З цього року до проекту включено і село Дівички,  зокрема,  діти, що вчаться в Дівичківській школі і їх сім’ї. Керівником проекту на Україні протягом 6 років була голова громадської організації «Надія»  с.Ковалин – Тетяна Андросенко.

24 квітня делегація Дівичківської громади була запрошена на семінар , що відбувся в Києві, на якому  обговорювались досягнення і проблеми проекту на Україні і в Японії .

30 квітня керівництво Асоціації на чолі з паном Ковака  перебували  з офіційним візитом в с.Дівички. Під час візиту гості  познайомились з керівництвом громади, відвідали школу, спілкувались з дітьми і вчителями.  Зустріч з учнями, вчителями та батьками  порадувала гостей і вони пообіцяли повернутись в наступному році з новими ідеями.

            На даний час ми маємо втілити в життя ряд завдань та ідей японських партнерів, про що ми будемо повідомляти на нашому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора