A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

09.02.2023

1.Про схвалення звіту про виконання бюджету Дівичківської сільської територіальної громади за 2022 рік.

2. Про створення постійно діючої топонімічної комісії при Дівичківській сільській раді.

3. Про внесення змін до рішення № 10-02  від 25.01.2022 року «Про затвердження Положення про комісію з визначення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» (зі змінами).

4. Про внесення змін до складу постійної діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Дівичківської сільської ради.

5. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній дитині Канішеву Денису Олександровичу.

6. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній дитині Канішеву Ярославу Олександровичу.

7. Про продовження терміну дії  ордера  від 01.08.2022 № 6 на вселення у жиле приміщення

8. Про внесення змін до рішення  № 139-25    від 24.11.2022р «Про затвердження норми витрат палива і мастильних матеріалів на роботу генераторів, бензопил та бензокоси» (зі змінами).

9.Про затвердження Будівельного паспорту «Нове будівництво житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами  в селі Єрківці Бориспільського району  Київської області , вулиця Ферапонтова, 6 – А»».

10.Про надання дозволу ТОВ «Трубайлівське» в особі генерального директора Чередніченка М.П. на кронування дерев в полезахисних лісових смугах, що межують із земельними ділянками, які перебувають в оренді товариства і розташовані  на території Дівичківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

11.Про надання дозволу СГ ТОВ «Ніка» в особі директора Видолоба В.О. на кронування дерев в полезахисних лісових смугах, що межують із земельними ділянками, які перебувають в оренді товариства і розташовані  на території Дівичківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

12.Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання  дерев по вул. Центральна, Ковалинська, Садова, Дружби, Поліська в селі Ковалин Бориспільського району Київської області.

13.Про  затвердження Будівельного паспорту «Нове будівництва житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами  в селі Кавказ Бориспільського району  Київської області , вулиця Живописна, 33»

14. Про затвердження  зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора