A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19.05.2023

1.Про схвалення звіту про виконання бюджету Дівичківської сільської територіальної громади за  І квартал 2023 року.

2. Про затвердження нового складу  Опікунської ради

3. Про затвердження висновку про  доцільність призначення Тулуба Петра Олексійовича, 05.03.1952р.н., опікуном над недієздатною особою, Тулубом Володимиром Петровичем, 30.05.1978р.н.

4. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній дитині Чорнобай Марії Володимирівні.

5. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній дитині Чорнобай Поліні Володимирівні.

6. Про надання дозволу  на приватизацію квартири Карпуніну Олександру Ігоровичу

7. Про надання дозволу  на приватизацію квартири Себелеву Тарасу Михайловичу

8. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів4, кв.53.

9. Про видачу ордеруна службову квартиру за адресою: с.Дівички, вул. Артилеристів1, кв.36.

10. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів5, кв.16.

11. Про затвердження  Містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкту будівництва «Капітальний ремонт котельні з заміною газових котлів на твердопаливні (2 котла по 98кВт) Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Дівичківської сільської ради за адресою: провулок Зоряний, 1-а, с. Єрківці Бориспільського району Київської області».

12. Про затвердження адреси.

13. Про затвердження змін до адреси.

14. Про відмову у присвоєнні адреси.

15. Про затвердження зміни/коригування адреси .

16. Про затвердження Будівельного паспорту «Реконструкція житлового будинку,  господарських будівель і споруд в селі Дівички Бориспільського району Київської області, вулиця Сонячна, 20».

17. Про надання дозволу на встановлення банкомату в приміщенні ЦНАПу Дівичківської сільської ради.

18. Про затвердження  зведених кошторисних   розрахунків вартості об’єкта будівництва.

19. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання  дерева (осика),що росте в охоронній зоні повітряної лінії електропередачі,  трансформаторної підстанції садівничого товариства «Швейник» Дівичківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

20. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 6 (шести) дерев (верба) на території селі Дівички Бориспільського району Київської області.

21. Про внесення змін до рішення  № 139-25     від 24.11.2022 року «Про затвердження норми витрат палива і  мастильних матеріалів на роботу генераторів, бензопил та бензокоси»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора