A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

25.01.2022

  1. Про встановлення для ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» тарифів на постачання теплової енергії для потреб установ, організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.
  2. Про визначення видів громадських робіт та перелік об’єктів для їх проведення для засуджених осіб і правопорушників, на яких судом накладено покарання  або адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2022 рік
  3. Про затвердження переліку суспільно-корисних(оплачуваних) робіт та перелік об’єктів їх проведення для осіб, які вчинили адміністративне правопорушення на 2022 рік
  4. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Дівичківської сільської ради на 2022 рік
  5. Про створення Комісії з розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членам їхніх сімей, затвердження її складу та Положення
  6. Про затвердження Положення про організацію роботи консультаційного  пункту  з  цивільного захисту при Дівичківській сільській раді.
  7. Про затвердження Положення про комісію з визначення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
  8. Про внесення змін до рішення № 164 від 15.11.2018 року «Про затвердження  Положення про Комісію з питань захисту  прав дитини та її складу» (зі змінами)
  9. Про внесення змін до рішення № 14 від 07.02.2018 року «Про утворення адміністративної комісії, обрання її складу та затвердження Положення про адміністративну комісію при виконкомі Дівичківської сільської ради» (зі змінами)
  10. Про внесення змін до рішення № 4 від 15.01.2019 року «Про створення житлової комісії при виконавчому комітеті Дівичківської сільської ради» (зі змінами)
  11. Про внесення змін до складу  експертної комісії  Дівичківської сільської ради та її виконавчих органів
  12. Про внесення змін до складу  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дівичківської сільської ради.
  13. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів 3, кв.50
  14. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів 2, кв.57
  15. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів 5, кв.27
  16. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання дерев в с. Єрківці по вул. Весняна, молодіжна, Ферапонтова,7

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора