A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11.04.2023

1.Про створення постійно діючої комісії з питань виявлення, обстеження та поводження з без хазяйськими відходами на території Дівичківської сільської ради.

2. Про внесення змін до рішення № 14 від 07.02.2018 року «Про утворення адміністративної комісії, обрання її складу та затвердження Положення про адміністративну комісію при виконкомі Дівичківської сільської ради» (зі змінами).

3. Про  розподіл функціональних обов’язків  між сільським головою, секретарем сільської ради,  заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

4. Про надання дозволу на дарування будинку, в якому зареєстрована малолітня дитина Ребрик Денис Сергійович, 02.06.2016 року народження.

5. Про надання дозволу дарування будинку, в якому зареєстрована  малолітня дитина Ребрик Злата Сергіївна 18.08.2020 року народження.

6.  Про надання дозволу на приватизацію квартири Бойку Віктору Васильовичу.

7. Про надання дозволу КП «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на видалення самосійних і порослевих дерев на земельних ділянках комунальної власності, що ростуть в охоронній зоні лінії електропередач в селі Дівички по вул. Перемоги,2,7,7а,11 та охоронній зоні меліоративного каналу.

8. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва.

9. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва.

10. Про внесення змін до рішення  № 139-25    від 24.11.2022р «Про затвердження норми витрат палива і мастильних матеріалів на роботу генераторів,бензопил та бензокоси».

11. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва.

12. Про надання дозволу на підключення до електромережі кіоску «Хліб –молоко».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора