Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11.01.2024

1.Про внесення змін до рішення № 157-24від 16.11.2021 року  «Про створення Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії  домашньому насильству та насильству за ознакою статі, торгівлі людьми» (зі змінами)

2. Про внесення змін до рішення № 61-09 від 20.04.2021 р. «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» (зі змінами).

3. Про організацію роботи по запобіганню бездоглядності неповнолітніх та території Дівичківської сільської ради.

4. Про затвердження  у новій редакції  Положення про комісію з питань захисту прав дитини  при виконавчому комітеті Дівичківської сільської ради та її складу.

5. Про надання дозволу на вчинення правочинів Найверту Андрію Олександровичу та Найверт Ірині Вікторівні, щодо нерухомого майна в інтересах малолітнього Найверт Назара Андрійовича, 06.01.2012 року народження.

6. Про визначення видів громадських робіт та перелік об’єктів для їх проведення для засуджених осіб і правопорушників, на яких судом накладено покарання або адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2024 рік.

7. Про затвердження переліку суспільно-корисних (оплачуваних) робіт та перелік об’єктів їх проведення для осіб, які вчинили адміністративне правопорушення на 2024 рік.

8.Про затвердження адреси.

9.Про затвердження адреси.

10.Про затвердження Містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкту будівництва «Нове будівництво магазину – кафе за адресою Київська область, Бориспільський район, село Єрківці, вулиця Культури, 1».

11.Про затвердження зміни адреси.

12.Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва.

13. Про надання дозволу на тимчасове  підключення до електромереж адміністративної  будівлі  Дівичківської сільської ради магазину ТМ  «П’ятачок».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора