A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

24.11.2022

1.Про затвердження висновку комісії  з питань плануванняфінансів, бюджету, соціально-економічногорозвитку, підприємництва, сферипослуг та інвестиційноїдіяльності про фінансово-господарськудіяльність КП «Житлово-комунальнегосподарство Дівичківської сільської ради».

2.Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 2 (двох) дерев (берези)  в селі Дівички по вул. Сонячна Бориспільського району Київської області.

3.Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Дорошенку Юрію Васильовичу на кронування дерев в полезахисній лісовій смузі, що межує із земельними ділянками одноосібників, які спільно обробляються на території Стовп’язького старостинського округу Дівичківської сільської ради  Бориспільського району Київської області 

4.Про затвердження норми витрат палива і мастильних матеріалів на роботу генераторів,бензопил та бензокоси

5. Про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єкта будівництва

6. Про надання дозволу на коригування проектно – кошторисної документації  «Капітальний ремонт будівлі Стовп’язької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, яка знаходиться за адресою: Київська область, Бориспільський район,с. Стовп’яги, вул. Дружби, 22»

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора