A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15.03.2023

1.Про затвердження персонального складу робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Дівичківської сільської територіальної громади.

2. Про  організацію роботи по запобіганню  бездоглу.ядності неповнолітніх та території Дівичківської сільської ради.

3. Про заходи щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, в тому числі, занесених до Червоної книги України.

4. Про затвердження Переліку видів оплачуваних громадських робіт.

5. Про внесення змін до рішення № 4 від 15.01.2019 року «Про створення житлової комісії при виконавчому комітеті Дівичківської сільської ради» (зі змінами).

6. Про затвердження змін та доповнень до Колективного договору

7. Про затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку працівників Дівичківської сільської ради.

8. Про затвердження Будівельного паспорту «Нове будівництво будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами  в селі Кавказ Бориспільського району  Київської області, вулиця  Садова, 16».

9. Про внесення змін до Будівельного паспорту «Нове будівництво житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами в селі Кавказ, Бориспільського району Київської області, вулиця Живописна, 33».

10. Про затвердження Містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкту будівництва «Нове будівництво магазину промислових товарів за адресою: Київська область Бориспільський район село Єрківці вулиця Ферапонтова 6-В».

11. Про затвердження адреси магазину промислових товарів.

12. Про затвердження адреси.

13. Про затвердження адреси.

14. Про зарахування на квартирний облік та соціальний квартирний облік гр. Самарського Дениса Івановича, 06.09.2005 року народження.

15. Про затвердження проектно-кошторисної документації.

16. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с.Дівички, вул. Артилеристів 6, кв.27.

17. Про видачу ордеру на службову квартиру за адресою: с. Дівички, вул. Артилеристів 3, кв.2.

18. Про включення житлового приміщення до числа службового житла.

19. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання двох дерев (верба) на території Стовп’язької гімназії по вул. Дружби,22  в селі Стовп’яги Бориспільського району Київської області.

20. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на кронування 14 дерев (тополі) в полезахисній лісовій смузі, що межує з домоволодінням гр. Тесленко Олени Василівни по вул. Топольовій буд.5  в селі Єрківці Бориспільського району Київської області.

21. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 10 дерев (9 білолисти 1верба) на території сільського кладовища по вул. Шевченка  в селі Стовп’яги Бориспільського району Київської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора