A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11.03.2024

1.Про затвердження плану перевірок стану військового обліку у виконавчих органах Дівичківської сільської ради, на підприємствах, установах та організаціях, які перебувають на території Дівичківської сільської територіальної громади, на 2024 рік

2. Про затвердження змін до містобудівних умов та обмежень на проектування об’єкту будівництва «Нове будівництва магазину – кафе за адресою Київська область Бориспільський район село Єрківці, вул. Культури, 1»

3. Про затвердження  Містобудівних умов та обмежень на проектування об’єкту будівництва: «Нове будівництво адміністративного приміщення за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Ковалин, вул. Центральна, 28»

4. Про затвердження  адреси.

5. Про затвердження адреси.

6. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 1 дерева (тополя біла), яке  росте на території сільського кладовища по вул. Шевченка  в селі Стовп’яги  Бориспільського району Київської області.

7. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 6 дерев (5 беріз та 1 липа) по вул. Новомирська, буд.20, буд.18, буд.32  в селі Ковалин  Бориспільського району Київської області.

8. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» на зрізання 6 дерев (клен ) по вул. Ферапонтова  в селі Єрківці  Бориспільського району Київської області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора