A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пам’ятні заходи до Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні

Дата: 10.05.2018 14:15
Кількість переглядів: 734

8 травня працівники виконкому Дівичківської сільської ради, представники Ради ветеранів  війни  та праці   привітали ветеранів з 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  та вручили продуктові набори  від виконкому сільської ради. Ветерани охоче спілкувалися з гостями, дякували за гостинці та згадували своє життя, бажали здоров’я та миру   в Україні.

9 травня у  старостинських округах Дівичківської сільської ради  відбулися  заходи  з нагоди 73-річниці перемоги у Другій світовій війні.   Близько 9-ї ранку  біля   меморіалів загиблим воїнам зібрались   учні та вихованці дитячих садків, жителі та гості громади, представники  влади, працівники   установ  та організацій .

 З вітальним словом виступили  сільський  голова Тимофій Девко, командир військової частини А 3085 Олег Дорохов,  старости старостинських округів.  Загиблих  у Другій світовій  війні вшанували хвилиною мовчання. Традиційно вшанували пам’ять про героїв покладанням квітів та гірлянд Військової Слави.

 Цього ж  дня представники міського самоврядування та районної влади поклали  квіти до Меморіального кургану слави, пам’ятних знаків «Учасникам битви за Дніпро», на місці останнього бою моряків Пінської військової флотилії в мікрорайоні Трубайлівка та обеліску та пам’ятної стели героям Букринського плацдарму, що встановлені на березі Дніпра під Переяславом.

Заходи  були організовані та проведені відділом освіти культури та туризму Дівичківської сільської ради за участю   аматорських  колективів  „Дівичанка”, " Вербиченька" , духового оркестру  військової частини   А 3085, Анастасії Петрової.

 

 

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора