A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Театр

Дата: 14.05.2018 09:01
Кількість переглядів: 594

27 квітня 2018 року учні 7-10 класів разом з директором школи Кравець М.О. та класним керівником 8 класу Бовкун Л.О. відвідали Театр юного глядача на Липках у місті Київ. Діти із захопленням подивилися мюзикл «Ромео і Джульєтта». З моменту написання та перших сценічних постановок цього твору минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед глядачів та читачів і з часом не втрачає своєї актуальності та краси. Світ постійно змінюється, але людські стосунки і пристрасті, описані Шекспіром, – ні.
Сучасна сценічна версія Академічного театру на Липках у жанрі мюзиклу акцентує увагу на почуттях героїв.У цій  п'єсі кохання та пристрасть почуттів відображено на найвищому щаблі даматизму. Прекрасна гра акторів, сучасне аранжування пісень, сміливі сценічні рішення занурили глядачів в атмосферу подій, які відбувалися на сцені.
Школярі отримали незабутні враження: разом з героями сміялись та плакали, раділи та переживали, тому діти з нетерпінням чекають нової поїздки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора