A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей Дівичківської сільської ради влітку 2018 року

Дата: 25.05.2018 10:03
Кількість переглядів: 1867

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

ДІВИЧКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

08456 с. Дівички вул. Сонячна, 1а, divigkirada@ukr.net, тел. (04567) 2-31-42

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  22.05.2018 року                                                                                                           №  18

с. Дівички

 

Про організацію літнього оздоровлення

та відпочинку дітей Дівичківської сільської

 ради  влітку 2018 року

 

На виконання Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про освіту», відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 07.02. 2014 № 121 «Про забезпечення права дітей на оздоровлення та відпочинок в закладах оздоровлення та відпочинку, підпорядкованих органам управління освітою» від 02.10.2014 № 1124 «Про затвердження нормативно-правових актів, які регламентують порядок організації туристсько-краєзнавчої роботи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.10.2014 за № 1340/26117, Програми розвитку системи освіти Київської області на 2016-2018 роки в новій редакції, затвердженої рішенням сесії Київської обласної ради від 27.04.2018 р. № 414-21-VІІ, наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 18.05.2018 р. № 149 «Про організацію літнього відпочинку дітей у 2018 році»,Програми відпочинку та оздоровлення дітей сіл Дівичківської  сільської ради на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням сесії Дівичківської сільської ради від 15.12.17 року № 56-2-VІІ,з метою створення сприятливих умов для забезпечення проведення оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2018 року, збереження та підтримки діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

  1. Забезпечити підготовку і проведення літнього відпочинку дітей і підлітків у пришкільних закладах відпочинку при закладах загальної середньої освіти Дівичківської сільської ради з 29.05.2018 по 15.06.2018 року включно.
  2. Збільшити вартість харчування у закладах дошкільної освіти на 30 % у літній оздоровчий період (90 днів).

                                                                                      Червень – серпень 2018 року

 

  1. Призначити відповідальним за відпочинок дітей та підлітків влітку 2018 року начальника відділу освіти,охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту Шаблієнко Н.А.
  2. Передбачити зміцнення матеріальної бази навчальних закладів, на базі яких будуть функціонувати заклади відпочинку.

Травень 2018 року

5. Керівникам закладів освіти:

5.1 Забезпечити своєчасну підготовку і проведення відпочинку дітейулітку 2018 року, створення умов для зайнятості дітей із використанням бази стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

До 29.05.2018 року

5.2. Здійснити своєчасний та якісний підбір кадрів для роботи в пришкільних закладах відпочинку.

До 25.05.2018 року

5.3 Вжити заходів щодо забезпечення дотримання в пришкільних закладах відпочинку належного догляду за дітьми, режиму харчування, прогулянок, а також  відповідну виховну, фізкультурно-спортивну та культурно-екскурсійну роботу.

Травень-червень 2018 року

5.4 Активізувати роботу щодо організації змістовного дозвілля дітей під час відпочинку у пришкільних та мовних таборах  шляхом розробки планів роботи на табірну зміну та забезпечити їх виконання.

Протягом червня 2018  року

5.5 Забезпечити виконання заходів щодо формування у дітей навичок здорового способу життя через залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом, раціонально використовувати для цього матеріально-технічну базу закладів освіти, ігрові та спортивні майданчики.

Травень – червень 2018 року

5.6.Сприяти зайнятості в літній період дітей шкільного віку із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей пільгових категорій.

Червень – серпень 2018 року

5.7.  Забезпечити контроль за дотриманням закладами відпочинку вимог законів України «Про охорону дитинства», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення», Кодексу цивільного захисту України та інших актів законодавства України, за створенням належних умов  для охорони життя і здоров’я дітей, якісного харчування, дотриманням санітарних, протипожежних правил, порядку проведення екскурсій, походів, купання у водоймах, правил перевезення дітей автомобільним та іншими видами транспорту.                                                                                                                                                                    

                   Постійно

5.8.Покласти персональну відповідальність на начальників пришкільних таборів  відпочинку, керівників мовних таборів, вихователів та інших працівників за охорону життя і здоров’я дітей, приділяти особливу увагу профілактиці дитячого травматизму, запобіганню нещасним випадкам під час оздоровлення дітей.

Червень 2018 року

5.9.  Своєчасно інформувати відділ освіти Дівичківської сільської ради: про стан підготовки до проведення оздоровчої компанії 2018 року (до 29.05.2018 р.);  про відкриття закладів відпочинку (29.05.18 р. до 10.00 год.); звіт про проведення відпочинку у пришкільних закладах (до 20.06.18 р.). 

Червень 2018 року

6.Сприяти організації роботи мовних таборів.

Термін: червень 2018 року

7. Методисту відділу освіти  Голубенко Л.М.:

7.1. Надавати практичну і методичну допомогупрацівникам закладів загальної середньої освіти, пришкільних закладів в організації відпочинку дітей і підлітків.                                          

                                                                                                                             Постійно

7.2.  Своєчасно надавати інформацію про підготовку та  проведення відпочинку до  Департаменту науки і освіти Київської обласної державної адміністрації.

                                                                    Згідно наказу департаменту науки і освіти

7.3.  Організувати роботу щодо планування літнього оздоровлення та відпочинку учнів пільгових категорій.

До 25 травня 2018 року

8. Затвердити склад оперативної групи з питань координації роботи пришкільних таборів відпочинку сільської ради:

–Шаблієнко Н.А. –   начальник відділу освіти;

– Голубенко Л.М. – методист відділу освіти;      

–Євтушенко Л.М. – спеціаліст відділу освіти;

– Дузь О.О. – головний бухгалтер Дівичківської сільської ради.

9. Затвердити склад комісії по прийомці пришкільних таборів відпочинку та мовних таборівз метою визначення стану готовності  закладів до відкриття.

Голова комісії:

  • Девко Т.П. – сільський голова

Члени комісії:                                                   

–Вовк О.Б.– головний лікарПереяслав-Хмельницькогорайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області(за згодою);

–Андрієвський С.Г.– заступник сільського голови;

  • Гнатенко В.В. – спеціаліст з охорони праці, цивільного захисту, техногенної безпеки, благоустрою;

– Шаблієнко Н.А. –   начальник відділу освіти,охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту;

  • Євтушенко Л.М. – спеціаліст відділу освіти,охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту;
  • Голубенко Л.М. – методист відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту

– Дузь О.О. –  головний бухгалтер Дівичківської сільської ради.                  

10. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Сільський голова                                      Т. Девко

 

 

 

 

Наталія Шаблієнко, 2-64-42

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора