Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Літній відпочинок у закладах освіти Дівичківської сільської ради

Дата: 31.05.2018 11:06
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

За що дітям подобається літо? Звичайно за веселі канікули, гарний настрій, цікаві відкриття та нові враження. У закладах освіти Дівичківської сільської ради підготовча робота щодо організації відпочинкових змін проводилась, починаючи з лютого-березня 2018 року.

            29 травня 2018 року розпочали роботу 4 пришкільних табори з денним перебуванням та 2 мовних літніх табори.

14 сонячних, теплих днів школярі перебуватимуть у пришкільних таборах. На них очікує цікава різноманітна культурно-масова програма, спортивні змагання, тренінги, квести, вікторини, екскурсії, відпочинок на березі Дніпра, відвідування кінотеатру в м. Переяславі.

Щорічно для учнів пільгового контингенту освітніх закладів організовується відпочинок. Це літо не стало виключенням.

У першу чергу планується забезпечити відпочинком та оздоровленням дітей пільгових категорій. Це діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, з багатодітних та малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані діти. У 6 таборах, відпочине 121 дитина, з них 70% дітей пільгових категорій.

Пришкільні табори – це місце, де наші діти перебувають під професійним наглядом, отримують кваліфіковану медичну допомогу, якісно харчуються і у них просто не вистачає вільного часу для пустощів. Побажаємо дітям продуктивно відпочити, набратися яскравих вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора