A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Суботник у Дівичківській громаді

Дата: 11.06.2018 11:04
Кількість переглядів: 679

 

 

За два тижні, 28 червня, Дівички зустрічатимуть потрійне свято – День Конституції України, Свято села та відкриття нового Будинку культури.  Аби підготувати місце для урочистостей, за багаторічною традицією жителі громади приводять їх до ладу, прибирають та благоустроюють території навколо.  За ініціативою молодої мами Яни Шинкар було організовано суботник.

9 червня на суботник вийшли вчителі та учні Дівичківського НВО, вихованці дитячого садочка та їхні батьки, місцева молодь .

Техніку для цих робіт організували знані у Дівичках люди Іван Шинкар та Анатолій Степаненко.

Усі за лопати, граблі та віники! З таким хвацьким настроєм активісти суботнику розпочали свою роботу, нагнітали швидкість на флангах ділянки мітлами, а зону прибирання граблями.

Озброївшись лопатами, сапами, граблями, секаторами, мітлами та іншим інвентарем, учасники суботнику вручну збирали пластикову та скляну тару, прибирали інше сміття, вивозили його, обрізали сухе гілля, косили траву.

Робота кипіла з десятої години ранку. На суботник прийшло 30 патріотів нашої громади, які люблять своє село і подають приклад для громади.

За декілька годин заплановану роботу виконали, а на знак подяки за працю, трудівники та трудівниці отримали від природи сонячну погоду до кінця доби.

Всіх учасників суботнику пригощали солодощами, лимонадом та морозивом місцеві підприємці Володимир Розовик та Валентина Чумак.

Суботник пройшов весело та плідно, не дивлячись на втому, всі отримали задоволення.

Директор Дівичківського будинку культури Ірина Самойленко висловлює велику подяку всім небайдужим мешканцям села Дівички за участь у проведенні даного суботнику!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора