A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"Добрі справи для громади" девіз молодіжної акції по благоустрою ставка

Дата: 06.07.2018 11:34
Кількість переглядів: 1708

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Любов  до рідного села  не дозволила нам залишитись осторонь. Ми зібрали невеличку групу друзів та однодумців і долучились до прибирання. Порадившись з головою громади Т.Девком  звернули увагу на зону відпочинку біля ставка. Це дуже популярні місця для відпочинку. Кожного дня там відпочивають та ловлять рибу місцеві жителі. Дехто  з нашої групи  ділилився спогадами про яскраві дні дитинства, проведені на березі цього ставка. Але, нажаль, культура деяких відпочиваючих залишає бажати кращого. Веселі компанії та завзяті рибалки рік за роком перетворили ставок  на звалище. Під кожним деревцем сміття, а уздовж берега скрізь пляшки, пакети та обгортки . Тож обсяг робіт був чітко визначений, настрій піднесений, а результат  роботи вже жив в уяві  активістів. Прибирання пройшло на ноті піднесеного настрою та у дружній атмосфері.

На берег ставка було завезено чотири машини піску та розгорнуто по території пляжу. Бульдозером згорнуто сміття та викопана яма для відходів. Викошено частину пляжу та майданчик для паркування автомобілів.Облаштовано волейбольний майданчик.

Старанно працювали  Т.Гич,І.Івахно, Я.Демчук, В.Демчук, В.Сидоренко, С.Бурима, В.Видолоб, С.Зелик, В.Зелик.  Наше завзяття зачепило навіть декількох відпочиваючих і вони з радістю  допомогли.

 Тож, шановні  відпочивальники!  Любіть своє село, бережіть довкілля  та починайте будувати культурне суспільство з себе.   А  активним учасникам акціїї велика подяка  за працю. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора