Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Літо – пора відпочинку!

Дата: 07.08.2018 08:53
Кількість переглядів: 769

 Літо – пора відпочинку! Літо, літо, літечко – золота пора, про це знає уся дітвора. А побувати у таборі, добре відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фори однокласникам, а у шкільному творі на тему «Як я провів літні канікули» написати про яскраві та незабутні враження відпочинку – найсокровенніша мрія кожної дитини.

         Цього року на оздоровлення дітей Дівичківської об’єднаної територіальної громади ,що відносяться до соціально незахищених категорій ,діти з особливими потребами, діти учасників АТО,  діти з багатодітних та малозабезпечених сімей,   виділено сто тисяч гривень.

       П ятнадцять школярів з сіл громади отримали можливість оздоровитись та відпочити в Закарпатті. Вибір впав на табір «Наталія», що знаходиться  у  мальовничому селі Білин Рахівського району Закарпатської області .

 Радісна та водночас схвильована дітвора, у передчутті нових знайомств та цікавих пригод, по дорозі в табір малювала у своїй уяві незабутні дні літнього відпочинку.

Табір зустрів наших дітей щирими посмішками молодих вихователів та вожатих. Тут особлива увага приділяється виховній роботі з дітьми під час відпочинку та оздоровлення, направлена на розвиток духовності, національної свідомості, відродження традицій, звичаїв, залучення дітей до заняття спортом та пропаганди здорового способу життя.  Перед дітьми відкрився  світ цікавих ігор,розваг, конкурсів, майстер – класів, змагань, вечірніх дискотек та караоке, купання озерах з солоною водою,походів у гори, екскурсій до  гірських річок.. В таборі встановлено певний розпорядок дня, якого всі зобов'язані дотримуватися. Повноцінне п’ятиразове харчування.

        Діти  насолоджуються чистим повітрям, мальовничою природою, захопливими горами, відпочивають, оздоровлюються, отримують  масу задоволення та вражень, знайомляться з новими друзями та цікавими людьми.

 Отож, бажаємо Вам здійснення ваших маленьких бажань та мегапозитивних вражень!!!

          Діти  –  наше майбутнє! Тож докладемо зусиль, щоб виростити їх здоровими, сильними, талановитими та щасливими.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора