A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дівичківська громада відзначила свято Державного Прапора та день Незалежності України!

Дата: 27.08.2018 09:48
Кількість переглядів: 467

День 24 серпня для українців 27 років тому став знаменним. Саме в цей день 1991 року Україна виборола свою незалежність.

З першого ж року своєї самостійності ми, українці, відзначаємо цей день на державному рівні.

Та кожен із нас по-своєму ставиться до цього дня. Хтось в гучних промовах наголошує на величності і важливості цього дня. Інші ж нарікають на неспроможність повноцінної самореалізації Україною своїх потенціалів, сумуючи за радянським «розвиненим соціалізмом».

Жителі Дівичківської громади у власній свідомості сформували своє бачення ставлення до цієї дати. Для нас цей день став, справді, національним святом.

Цьогоріч, в центрі нашої малої Батьківщини, зібралася вся громада села, аби відзначити День Державного Прапора та незалежності України.

Святкування почалося з 16:00 у сільському Будинку культури. Із річницею незалежності України та Днем Прапора громаду села привітав сільський голова Тимофій Петрович Девко. Сільським головою було вручено подяки працьовитим людям нашої громади, які заслуговують на повагу з нагоди 27 річниці незалежності України. 

Відкрив концерт ансамбль «Дивоцвіт» піснею «Благослови»(керівник Оксана Сумченко). Після цього до святкового концерту долучились дошкільнята, які під керівництвом музичного керівника Ірини Самойленко потішили присутніх вмінням читати вірші про Україну, чудово співати та танцювати. Прекрасний настрій на присутніх справила пісня «Україна- ромашковий край», яку виконав аматорський колектив «Дівичанка» (музичний керівник Василь Заболотний). Радували присутніх ковалинські артисти Каріна Салівон піснею "Квітуча Україна", Ярослав та Дарина Дубини піснею "Ми молодь України". Далі під професійний супровід музичного керівника Василя Заболотного пісню “Не сумуй моя Вкраїно ” виконував дует «Два кольри», який вже 3 роки дарує нашим односельцям гарний настрій при кожному святі.

Та найбільше на присутніх справив враження змістовний концерт організований сільським Будинком культури та школою.

На завершення концертної програми на всіх чекав несподіваний сюрприз. Дівичківські господині частували гостей свята варениками та короваєм. Найменших, традиційно, розважали на батутах. Святкового настрою додавали повітряні кульки, солодка вата та попкорн. Також зі сцени лунали українські народні пісні. Святкування закінчилося дискотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора