Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Серпнева конференція

Дата: 31.08.2018 14:50
Кількість переглядів: 532

 

 

 

 

Старт кожному навальному року дають серпневі конференції педагогічних працівників. Цьогоріч освітяни Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», Єрківецького НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», Стовп’язького НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», Ковалинського НВО «ЗЗСО І-ІІ ступенів – ЗДО» та закладу дошкільної освіти «Сонечко» с. Дівички (полігон) зібралися у Будинку культури села Стовп’яги на свою І-у серпневу конференцію «Розвиток освіти Дівичківської громади в умовах реформування: реалії та перспективи».

Конференція пройшла у форматі засідання розширеної педагогічної ради закладів освіти Дівичківської об’єднаної територіальної громади. У роботі конференції брали участь голова Дівичківської сільської ради Тимофій Девко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, сім’ї, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення Наталія Шаблієнко. Всього учасників заходу було 90 осіб.

Начальник відділу освіти прозвітувала про підсумки роботи освітян громади за минулий навчальний рік, окреслила завдання на 2018/2019 навчальний рік. Наскрізними аспектами її виступу і виступу сільського голови Тимофія Девка стали: надання якісних освітніх послуг, оптимізація навчальних закладів, покращення матеріально-технічної бази закладів освіти.

Особливого значення у доповіді було надано питанню підготовки приміщень 1 класів до нового навчального року. Радіти було чому: зроблено ремонт у класних кімнатах для першокласників на суму близько 350 000 грн., придбано меблі на суму 184 000 грн. (стінки, парти, стільці, осередки вчителя, осередки художньо-творчої діяльності), придбали інтерактивний комплекс для першого класу Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» та три телевізори у Єрківецьке НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», Стовп’язьке НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО», Ковалинське  НВО «ЗЗСО І-ІІ ступенів – ЗДО», забезпечили вчителів 1 класу ноутбуками, фабриками друку, ламінаторами, плівкою для ламінування та папером на суму понад 120 000 грн. Тобто на 90 % виконали завдання Міністерства освіти і науки України щодо старту Нової української школи.

На базі Стовп’язького НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» було проведено традиційні серпневі засідання. Предметом обговорення стали актуальні питання: науково-методичний супровід реалізації Концепції нової української школи, Державного стандарту початкової школи, аналіз результатів ЗНО випускників 2018 року, реалізації профільного вивчення обраних предметів у 10 класах.

Підсумком конференції стало вироблення відповідних завдань на новий навчальний рік, який відкриває нову сторінку в освіті держави і нашої новоствореної громади.

Учасники конференції дякують депутатам та виконавчому комітету Дівичківської сільської ради, спонсорам, батькам за допомогу у підготовці до 2018/2019 навчального року.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора