A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День партизанської слави

Дата: 21.09.2018 09:20
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

День партизанської слави — свято України.

Відзначається щорічно 22 вересня.

 Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.

Дорогі ветерани!
Прийміть мої сердечні вітання з нагоди Дня партизанської слави.
Партизанський рух був масовим виявом високого патріотизму сотень тисяч добровольців, самовіддана боротьба яких за свободу вважається одним із важливих чинників перемоги над ворогом. Збройний спротив загарбникам чинили понад мільйон народних месників, 46 партизанських з'єднань, близько двох тисяч загонів і розвідувально-диверсійних груп.
Антифашистський опір Українського народу - це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов'язок берегти пам'ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі.Уроки Другої світової війни  вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами. Тільки разом, об'єднавши зусилля всієї світової спільноти, ми зможемо ефективно протистояти тероризму, дискримінації, національній та релігійній нетерпимості.
Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки, за батьківську підтримку у розбудові незалежної української держави.
Зичу всім міцного здоров'я, щастя, довголіття, миру і добра.

 

З повагою, сільський голова Тимофій Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора