A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 12.10.2018 14:49
Кількість переглядів: 478

 14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва. Крім того, ще 14 жовтня відзначають День Захисника України – з 2015 року є державним святом.

      Кожен в Україні чув про козаків. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

          У нашій школі теж стало традицією святково проводити цей день, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати наші традиції, зокрема козацькі. От і цей рік  не став виключенням. 12 жовтня було проведено  ряд заходів до Дня українського козацтва та Дня захисника України в нашому освітньому закладі. Учні  НВО прийшли одягнуті в українські костюми.

У закладі цього дня  на перервах лунала українська народна музика, працювала ярмарка – продаж українських страв та солодощів. Діти із захопленням  купували та торгували власноруч приготованими наїдками, звичайно ж не без допомоги батьків, за що їм особлива подяка.

І на завершення святкового дня в спортивному залі нашого НВО  пройшов захід «Козацькі забави».

Цікаво й радісно було спостерігати за учасниками та вболівальниками змагань, очі яких аж світилися від захоплення. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході. Діти із таким захопленням, гордістю відчували себе українськими козаками та козачками у своєму українському одязі, що можна тільки тішитися свідомості підростаючого покоління.  

         Це була одна із яскравих сторінок  життя нашого навчального закладу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора