A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 12.10.2018 15:24
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

 Це свято об’єднує всіх, хто своїми ратними подвигами доводить любов до нашої Батьківщини. День захисника України нагадує про багатовікову історію мужності українського козацтва, героїчних ветеранів Другої світової війни,  сучасних   героїв – тих, хто не шкодуючи своїх сил та життя, продовжують боротися за  нашу незалежність –   учасників  АТО/ООС .  Схиляємо голови перед тими, хто заплатив за високе звання захисника власним життям.

12 жовтня   у  Дівичківській   громаді   традиційно святкується  День захисника України. Сільський голова Т.Девко відвідав військові частини, що розташовані на території Дівичківської сільської ради. Очільник громади  привітав військовослужбовців  військової частини  А 2399 та вручив Подяки сільського голови з грошовою винагородою, а військовій частині А 3085 від імені громади подарував принтер.

«Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських героїв-захисників. Бажаю вам міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Хай усмішки близьких зігрівають вам душу. Хай буде мир у нашій країні та домівках» – у своєму виступі побажав сільський голова  військовослужбовцям.

За ініціативи сільського голови та підтримки депутатського корпусу всім учасникам АТО/ООС, що зареєстровані на території громади  (а їх 212) буде виплачена грошова винагорода в сумі 500 гривень.

 Шановні захисники України! Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі. Дякуємо вам за Батьківщину і життя, за  відданість Україні та її народу!

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора