A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У військовому містечку відбувся урочистий святковий концерт до Дня захисника України

Дата: 12.10.2018 22:31
Кількість переглядів: 1203

12 жовтня 2018 року в будинку культури військового містечка відбувся святковий концерт присвячений Дню Захисника України та Українського козацтва .

Зі святковими вітаннями до присутніх звернувся очильник громади Тимофій Петрович Девко: "День захисника України — це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність. Це свято захисників України — воїнів усіх силових відомств, добровольчих підрозділів, а також ветеранів та майбутніх оборонців України. Від щирого серця бажаю миру, добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!"

   Крім цього під час урочистостей Тимофій Девко виконав приємну місію та за зразкове виконання службових завдань, щодо захисту незалежності суверенітету України, відповідність військовій присязі та українському народові і з нагоди Дня захисника України нагородив цінним подарунком військовослужбовців, подарувавши принтер та кожному військовослужбовцю, який проживає на території Дівичківської сільської ради, грошову винагороду на банківську карточку. У громаді, сільським головою нагороджено 212 військовослужбовців.

Свято продовжилося чудовим патріотичним концертом. У святковій програмі згадали героїчні сторінки історії України, подвиги захисників нашої Батьківщини. Для військових та гостей від Дівичківського НВО звучали пісні у виконанні гурту «Орфей»( керівник Оксана Сумченко), танцювального колективу «Колосочки»( керівник Ірина Самойленко), солістки Сніжани Маринчук. В піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам. Святковий концерт подарував чудовий настрій усім присутнім.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора