A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківському будинку культури вшановували захисників України

Дата: 15.10.2018 12:42
Кількість переглядів: 809

 

 

 

 

 

14 жовтня у  Дівичківському Будинку культури відбувся святковий концерт «Свято мужності і відваги», приурочений до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисника України та Дня Українського козацтва. Дійство розпочали з хвилини мовчання за загиблими на сході військовими, які віддали свої життя за незалежність нашої держави. Секретар Дівичківської сільської ради Ніна Степова, від усієї душі привітала військовослужбовців та чоловіків з Днем захисника України, зі святом, яке увібрало в себе славні козацькі традиції. «Це свято уособлює мужність та героїзм захисників. Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, які передалися від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження в часи Запорізької січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла». В цей нелегкий час для України хочеться побажати військовослужбовцям, які захищають спокій України, козацького здоров’я, миру благополуччя та радості. Щоб ваші сила та мужність, завжди базувалися на любові та підтримці рідних», - привітала  Ніна Степова.

Далі, жителям та гостям села, дарували святковий настрій і свої вітання: шкільний хор "Орфей", танцювальний колектив "Колосочки", солісти вокально-естрадної студії "Орфей", вчительський гурт "Дивоцвіт" , аматорський колектив "Дівичанка", солісти Дарина Дубина та Вікторія Вакуленко,  танцювальний колектив "Фієста".

З нагоди відзначення в громаді Дня Захисника України, військовослужбовцям Збройних сил України та учасникам антитерористичної операції на сході України, які проживають на території Дівичківської сільської ради,  вручили Почесні грамоти з виплатою грошової винагороди та квіти.

Свято пройшло у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у мир на нашій землі. Дякуємо Вам, дорогі наші, за мир, за захист. Нехай Пресвята Богородиця береже нашу Україну!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора