A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківському будинку культури вшановували захисників України

Дата: 15.10.2018 14:31
Кількість переглядів: 654

14 жовтня у  Дівичківському Будинку культури відбувся святковий концерт «Свято мужності і відваги», приурочений до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисника України та Дня Українського козацтва. Дійство розпочали з хвилини мовчання за загиблими на сході військовими, які віддали свої життя за незалежність нашої держави. Секретар Дівичківської сільської ради Ніна Степова, від усієї душі привітала військовослужбовців та чоловіків з Днем захисника України, зі святом, яке увібрало в себе славні козацькі традиції. «Це свято уособлює мужність та героїзм захисників. Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, які передалися від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження в часи Запорізької січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла». В цей нелегкий час для України хочеться побажати військовослужбовцям, які захищають спокій України, козацького здоров’я, миру благополуччя та радості. Щоб ваші сила та мужність, завжди базувалися на любові та підтримці рідних», - привітала  Ніна Степова.

Далі, жителям та гостям села, дарували святковий настрій і свої вітання: шкільний хор "Орфей", танцювальний колектив "Колосочки", солісти вокально-естрадної студії "Орфей", вчительський гурт "Дивоцвіт" , аматорський колектив "Дівичанка", солісти Дарина Дубина та Вікторія Вакуленко,  танцювальний колектив "Фієста".

З нагоди відзначення в громаді Дня Захисника України, військовослужбовцям Збройних сил України та учасникам антитерористичної операції на сході України, які проживають на території Дівичківської сільської ради,  вручили Почесні грамоти з виплатою грошової винагороди та квіти.

Свято пройшло у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у мир на нашій землі. Дякуємо Вам, дорогі наші, за мир, за захист. Нехай Пресвята Богородиця береже нашу Україну!

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора