A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У ДІВИЧКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ З ПРИЙДЕШНІМ ДНЕМ УЧИТЕЛЯ

Дата: 05.10.2018 14:42
Кількість переглядів: 535

Щорічно в першу суботу жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – День Вчителя . Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства. Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

4 жовтня у Дівичківській громаді відбулися урочистості з нагоди прийдешнього свята – Дня працівників освіти. На захід запросили директорів, учителів, вихователів, працівників шкіл та дошкільної освіти. Для них підготували концертну програму. Винуватців свята привітав сільський голова Тимофій Девко. «Цієї неділі в Україні відзначатимуть День працівників освіти. Бажаю нашим шановним освітянам наснаги й успіхів у професії, адже роль учителя для людини неоціненна», – звернувся до присутніх сільський голова.

Також, Тимофій Девко вручив кращим педагогам грошову винагороду та листи-подяки зі словами вдячності за невтомну працю та великий талант сіяти мудрість і знання.

Хочемо побажати всім працівникам освіти

     Щастя і здоров’я міцного!

     Учнів вдячних!

     Чистих світанків,

     Сонячних ранків!

     Промінь сонця

     в кожне віконце!

     Ніжної ласки,

     Душевної казки,

     Щастя без ліку і довгого віку!

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора