A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Працівники культури Дівичківської громади в дружньому колі відсвяткували професійне свято

Дата: 08.11.2018 20:18
Кількість переглядів: 750

Враховуючи вагомий внесок працівників культури та майстрів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, щорічно в листопаді відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Сьогодні працівники культури та майстри народного мистецтва відзначають свій професійний день! У Дівичківському Будинку культури зібралися культпрацівники з усієї громади. З нагоди свята лунали найщиріші вітання від  сільського голови Тимофія Девка, методиста відділу культури Переяслав - Хмельницької РДА Любові Рубан та спеціаліста  відділу культури Дівичківської сільської ради Софії Курик-Рондяк.

Тимофій Девко, висловив особисто від себе та  від виконавчого комітету Дівичківської сільської ради, слова подяки працівникам культури та бібліотек громади.

Голова профспілкової організації працівників культури  району Любов Рубан, привітала «винуватців» свята та подякувала за роки роботи у рідному районі.

До вітань приєдналася і спеціаліст відділу культури і туризму Дівичківської сільської ради Софія Курик-Рондяк,   побажала усім здійснення їх життєвих планів, надій і мрій,  а кожен день життя, щоб був світлим і сонячним, дарував радість натхнення і життєві перемоги, щоб усім щастило в творчості та особистому житті.

Всіх присутніх привітав своїм музичним вітанням Микола Рубаха.

Святкування відбулося весело, патріотично та душевно.

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора