A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Хвала вашим невтомним рукам

Дата: 16.11.2018 20:58
Кількість переглядів: 776

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Не оминуло це свято і хліборобів, механізаторів, фермерів та всіх, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Дівичківської громади.

Напередодні свята, а саме 16листопада 2018 року, у Будинку культури села Дівички відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Сільський голова Тимофій Девко, щиросердно привітав присутніх зі святом, висловив вдячність аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, побажав усім міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів, щедрих ужинків та нагородив подяками і грошовою винагородою кращих працівників сільськогосподарських підприємств.

«До землі, як і до хліба, звикають з дитинства, з юних літ. Щасливий той, хто має на ній власноруч прокладену борозну. Посадити дерево і виростити урожай може не кожен. Для цього потрібно мати, в першу чергу, справжній талант, любов до рідної землі, до справи, якій присвятили життя. Ставши повноправними господарями на своїй землі ви, шановні працівники сільського господарства, з честю засіваєте ниву нашої державності, своєю працею забезпечуєте продовольчий достаток народу», – підкреслив очільник громади Тимофій Девко.

Присутнім керівникам фермерських господарств, було вручено короваї.

Завершились урочистості святковими концертними номерами у виконанні майстрів художньої самодіяльності Дівичківської громади.

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора