A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Увага кредити

Дата: 11.12.2018 08:33
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

 

Починаючи з 2000 року в Київській області впроваджується програма «Власний дім», мета якої є підтримка індивідуального житлового будівництва на селі шляхом надання сільським забудовникам пільгових кредитів (під три відсотки річних, а багатодітним сім’ям, що мають трьох і більше неповнолітніх дітей - безвідсотково).

За цією програмою селяни, воїни АТО та переселенці зі східних регіонів країни отримують пільгові довгострокові кредити на будівництво, добудову, придбання житла та підведення інженерних мереж через Київський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі (далі-Фонд), що створений при облдержадміністрації відповідно до Указу Президента України № 222 від 27 березня 1998 року. Програма «Власний дім» фінансується за рахунок коштів Державного, обласного, районного, сільських та селищних бюджетів.

Станом на 01.12.2018 року Фондом надано кредитів індивідуальним сільським забудовникам Переяслав-Хмельницького району в кількості 216 сімей на загальну суму 2 418 500,00 грн.

До Фонду постійно звертаються люди з сіл та селищ Вашої громади, серед них медики, вчителі, працівники агропромислового комплексу, соціальної сфери села, а також воїни АТО та переселенці зі східних регіонів України з метою отримання пільгового довгострокового кредиту.

 

Адреса фонду: м.Київ, вул. Велика Васильківська 13/1, кімн.316 Тел. 235-14-06


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора