A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Робіть своє свято яскравим-вивчайте колядки у Єрківецькій бібліотеці разом з Ольгою Шульгою

Дата: 20.12.2018 08:35
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

 

Вчителі церкви і перші святі отці вважали, що саме Різдво Христове є найголовнішим і найвеличнішим святом. Воно є початком і основою для всіх інших свят. Щоб врятувати світ від темряви споконвічного гріха, Бог змушений був стати чоловіком і пройти важкий життєвий шлях, багато в чому подібний до нашого. Саме тому з такою особливою радістю, бурхливим захопленням і водночас теплотою ми зустрічаємо в зимові дні Різдво Господа Ісуса Христа, співаючи:

Небо ї земля нині торжествують,

Ангели, люди весело празнують,

Христос родився, Бог воплотився,

Ангели співають, Царя вітають,

Поклін віддають, пастирі грають,

«Чудо, чудо!» - повідають.

Оспівування чуда, яке явив Христос, особливо по святковому звучить у простих колядках, які щиро линуть на нашій благословенній землі з 7 по 19 січня.

Кожному з нас, хто народився і виріс у селі, добре знані похідні і простенькі колядки, з якими ми оббігали сусідів та хрещених, щоб оповістити про Різдво Христове й отримати за це щедрі дарунки.

Різдвяні колядки, щедрівки, церковні пісні у Єрковецькій сільській бібліотеці зібрані у відкритому перегляді літератури «Зимонька – зима». Книги, які пропонуються, можуть бути використані, як найменшими користувачами бібліотеки, так і їхніми батьками, педагогами, наставниками.

Тож, ласкаво просимо до сільської книгарні, де в теплі та затишку ви зможете поринути  в чарівний світ книги.

Хай наступаючий Новий Рік та Різдвяні свята увійдуть у ваші домівки щедрими гостями, принесуть із собою злагоду та достаток, наснагу на нові здобутки. Нехай здійсненними будуть всі ваші справи, ненька – Україна розквітає, а земля повниться сміхом дітвори, щастя щоденно заходить в дім, а сніг змете всі біди і подарує кожному мир, спокій, краще життя.

 

Ольга Шульга

Завідуюча сільською бібліотекою с. Єрківці

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора