A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Перший звітний концерт "Вкраїна моя калинова"

Дата: 28.12.2018 12:47
Кількість переглядів: 554

26 грудня 2018року в Будинку культури села Ковалин було людно і гамірно. В залі панувала святкова атмосфера, всі з нетерпінням чекали відкриття першого звітного концерту «Вкраїна моя калинова».

В концерті взяли участь колективи нашої громади: народно-аматорський колектив «Калинонька» села Єрківці, художні колективи «Вербиченька» села Ковалин, «Дівичанка» села Дівички, «Берегиня» села Стовп’яги . Активну участь брали діти навчальних закладів с. Дівички та с. Стовпяги. Сніжана Маринчук порадувала присутніх сольним виконанням пісні, а  Даша Білозуб декламувала вірш.

Українська пісня як сльоза очищає душу. Пісня цілюща, як материнське молоко,бо живе в ній наш родовід, в ній живе наша прекрасна Україна. Кажуть, допоки живе мова, то живе народ, а якщо лине пісня народу, то живе історія і культура.

З привітальним словом звернувся до колективів та присутніх очільник нашої громади Тимофій Девко, який  подякував за  любов до української  пісні, а також привітав колективи  подяками  та грошовими винагородами.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто  відав своє  життя за волю України.

На  завершення концерту колективи виконали різдвяні колядки і тим  самим пригадали, що ми на порозі різдвяних  свят.

Сподіваємось, що через пісню ми подарували  всім  тепло і любов.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора