Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дівичківська громада активно взяла участь у фіналі ІІ Профорієнтаційного бізнес-турніру для молоді Київщини

Дата: 29.12.2018 16:30
Кількість переглядів: 522

Що може стати практичним втіленням підприємливості? А реальної співпраці науки, освіти, бізнесу, влади і громад? Форум, дискусії, школи чи тренінги? Так. Але чи достатньо це? Точно ні. За 1-2 дні важко зрухнути ментальність. А за місяць-два можна почати рух. За 4 роки вже бачити плоди. Все ж про наші бізнес-турніри.

Ось і вчора, у Володарці на Київщини провели очний фінал і нагородили переможців ІІ Профорієнтаційного бізнес-турніру для молоді Київщини. Турнір пройшов за сприяння Голови Київської ОДА Олександра Терещука (влада), безпосередньої участі і кураторства директора департаменту освіти і науки КОДА Віри Рогової, співорганізатора директора КО КПНЗ "Мала академія наук учнівської молоді" (наука) Світлани Минзар, співорганізатора Компанії Кінт (Компанія Інтелектуальних Технологій), підтримки місцевих громад, ОТГ (активні Тетївська, Дівичківська, Узинська) і директорів, вчителів (шкіл).

Фіналістом бізнес-турніру став учень 8-го класу Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО»  Богдан Самойленко.

Емоції й енергетика переповнювали всіх. Навіть запрошені гості - очільники місцевого бізнесу  із здивуванням відкрили, що навчаємо підприємництву, що заново Віра Борисівна зі Світланою Анатоліївною відкрили і перетворили МАН. А очі, гучні оплески дітей підтвердили, що турнір приніс задоволення, зміну поглядів і потужний ривок у майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора