A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановні виборці 

Дата: 04.01.2019 11:27
Кількість переглядів: 536

            Шановні виборці 

Просимо Вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців

    

Шановні виборці Дівичківської ОТГ

відповідно до постанови Верховної Ради України від 26.11.2018 року №2631-VII чергові вибори Президента України призначено на неділю 31 березня 2019 року  .

З метою підвищення    якості і достовірності списків виборців, запрошуємо  вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності та неточності в записі про себе.

Особливо це стосується виборців: які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто; змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду; мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли); виборців, колишніх військовослужбовців строкової чи контрактної служби; громадян, що повернулися з місць позбавлення волі; громадян, що були вимушені переселитись з окупованої Автономної Республіки Крим чи зони проведення АТО.

Зробити це можливо:

– особисто, завітавши до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана Хмельницького, 53 (приміщенні районної державної адміністрації) кабінет №14. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 5-14-33;

– скориставшись сервісом “Особистий кабінет виборця”, на сайті Державного реєстру виборців в мережі інтернет за прямим посиланням www.drv.gov.ua .  Після нескладної реєстрації (вказавши особисту електрону пошту, ПІБ, дату народження та адресу реєстрації) на вказану вами електронну пошту надійде відповідь з результатом перевірки. Якщо  на електронну пошту надійде негативна відповідь, то виборцю потрібно звернутися до поточного відділу ведення Державного реєстру виборців з документами, які ідентифікують особу (паспортом, ID-карткою) для внесення персональних даних у реєстр.

Кожен виборець, який в день чергових виборів Президента України буде знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не може проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси. Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (наприклад: довідка з місця роботи, довідка сільської ради про місце проживання, документ про право власності на житло, виклик на заліково-екзаменаційну сесію тощо).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора