A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 06.02.2019 09:40
Кількість переглядів: 439

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів до проекту містобудівної документації  плану зонування території села Дівички Дівичківської  сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області.

План зонування території (зонінг) - містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

Замовником проекту містобудівної документації є Дівичківська сільська рада, а розробником - ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ». Підстава розроблення Рішення Дівичківської сільської ради 498-13-YII від 20.12.2018 року.

З матеріалами плану зонування території села Дівички можна ознайомитися і надати пропозиції з 01 лютого по 02 березня 2019 року у приміщенні Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області в робочий час за адресою: Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Дівички, вул. Сонячна, 1а.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є сільський голова Дівичківської сільської радиДевко Тимофій Петрович.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора