A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Кубок з волейболу, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста Миколи Страдного

Дата: 05.03.2019 11:39
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

3 березня у просторому спортивному залі школи села Ташань відбувся розіграш кубку з волейболу, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста Миколи Страдного, який загинув у Афганістані ще у 80-х роках минулого століття. Змагання проводяться традиційно. Спочатку – у селі Помоклі, уродженцем якого був Страдний. Після того, як там закрили школу, їх перенесли до Ташані.

Цього разу поборотися за престижний кубок зібралося сім команд (по 8-10 осіб у кожній) із сіл Пологи-Вергуни, Ташань, Шевченкове, село Гайшин було представлене одразу двома командами, та команди з Дівичківської та Студениківської ОТГ.

В цікавих, напружених баталіях турнір затягнувся майже до 16 год. Інтрига виникла з першого поєдинку, жереб звів команди “Дівичківської ОТГ” та Гайшин-2, гра яких була цікава й напружена. З невеликою перевагою перемогу вдалося здобути спортсменам “Дівичківської ОТГ”-2:1. Не менш цікавою, видовищною була і гра між командами Студениківської ОТГ та Поліг-Вергунів, рахунок матчу 1:2. Інші ігри теж вирізнялися своїми особливими захоплюючими моментами.

А у фіналі зустрілися команди Дівичківської ОТГ та Гайшина. У першій партії

перевага була на боці Гайшина – 25:23, у другій Дівичківська ОТГ святкувала перемогу – 25:23. Третю партію команди грали до 15 очок. З результатом – 15:9 перемогли гайшинці. Другими стали спортсмени Дівичківської ОТГ, третє місце посіли волейболісти Поліг Вергунів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора