A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шевченківське слово лунало в будинку культури села Дівички

Дата: 20.03.2019 08:46
Кількість переглядів: 627

 

В історії кожного народу є особистості, чия творчість, колосальна енергія, патріотичне горіння душі формують честь, гідність і моральність усіх поколінь, сприяючи консолідації народу в націю. Гордістю нашої країни, символом вічної боротьби за краще життя є Т.Г.Шевченко, чия поезія несе сяйво надії, подих тепла, дух  непереможності, надихаючи українців на подвиги. Безсмертне ім’я   Шевченка та його актуальні в усі часи твори понад півтора століття живуть у  серці народу, в його мріях і сподіваннях. 

       19 березня 2019р. в будинку культури села Дівички відбувся огляд-Конкурс кращих читців поезій Т.Г.Шевченка.  В огляді-Конкурсі брали участь учні НВО сіл Стовп’яги, Єрківці, Ковалин, Дівички. До участі у огляді долучилися і шанувальники  шевченківського слова  із сіл громади:   Валентина Рубаха (с.Єрківці) , Наталія Задорожна (с. Ковалин) , Мацьовка Любов та  Козій Галина (с. Дідички).

    Огляд-Конкурс оцінювало журі у складі : Крепель Віра Миколаївна, Шульга Ольга Іванівна, Коптило Оксана Петрівна, Семенюк Наталя Василівна та Курик Софія Іванівна.

На огляді панувала затишна атмосфера, але  легке хвилювання учасників було відчутне. Кожен із конкурсантів вирізнявся своєю майстерністю та підготовкою.  З усіх учасників журі вибрало кращих читців . Вони будуть представляти громаду  на  обласному огляд-Конкурсі.

Тож  побажаємо успіхів  у обласному конкурсі  дуету Л.І. Мацьовка та Козій Г.П. із  села Дівички,   Яковенко Анжеліці, учениці 5 класу Дівичківського НВО  та Падило Марині,  учениці 10 класу Стовп’язького НВО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора