A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Повідомлення про скликання позачергової шістнадцятої сесії VII скликання

Дата: 11.04.2019 08:46
Кількість переглядів: 565

 

Відповідно до розпорядження  сільського голови Девка Т.П. від 08 квітня 2019 року №  3  позачергова шістнадцята сесія сільської  ради сьомого скликання відбудеться 18 квітня  2019 року в залі засідань  сільської ради.

Початок пленарного засідання — о 13:00.

На розгляд сесії  сільської ради виноситься питання:

  1.Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за І квартал 2019 року

2.Про внесення  змін  до рішення   Дівичківської   сільської ради від 20.12.2018 року  №495-13-VII „Про сільський бюджет  на 2019 рік” та додатків до нього

3.Про співфінансування передачі субвенції до районного бюджету на розробку схеми санітарного очищення населених пунктів Переяслав-Хмельницького району

4.Про виділення одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах.

5.Про внесення змін до  Програми підвищення  спроможності  та поліпшення умов несення служби у військовій частині А 3085 на 2019 рік,  затвердженої рішенням  № 480-13-УІІ від 20.12.2018 року.                                                                                     

6.Про внесення змін до  Програми  розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини на 2018-2020 роки,  затвердженої рішенням № 171-6-УІІ від 05.04.2018 року.                                                                                                                                  

7.Про  затвердження  Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради „Переяслав-Хмельницький центр первинної медико-санітарної допомоги” на 2019 рік.

8.Про  створення органу приватизації житлового фонду, затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду.

9.Про благоустрій на території сільської ради.

10.Про обмеження використання поліетиленових пакетів та одноразового пластикового посуду в закладах торгівельної мережі та ресторанного господарства на території Дівичківської сільської ради.

11.Про  прийняття до комунальної власності Дівичківської сільської ради  об’єктів державної власності

12.Про розгляд заяви  Стеценка Петра Миколайовича.

13. Про скасування  деяких  рішень

14.Про продовження терміну дії  деяких рішень Стовп’язької сільської ради 

15.Про прийняття в комунальну власність Дівичківської сільської ради земель колишніх сільськогосподарських товариств і підприємств.

16.Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с.Дівички.

17.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр.Чубук-Подольській Ользі Василівні   для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за межами населеного пункту с.Стовп’яги Стовп’язького старостинського округу Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області.

18.Про  надання дозволу на виготовлення технічних документацій   із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натур  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

19.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  із земель комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

20.Про  надання дозволу на розроблення  проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки     у власність    із земель комунальної власності  для ведення особистого селянського господарства .

21.Про   надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду  з земель комунальної власності Дівичківської  сільської ради .

22.Рішення про затвердження плану зонування с.Дівички.

23.Затвердження технічних документацій та проектів землеустрою.

24.Різне

25.Інформації, оголошення.

 

Секретар ради                       Н.Степова

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора