A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановні жителі Дівичківської громади!

Дата: 27.04.2019 08:25
Кількість переглядів: 446

 

У ці благословенні весняні дні ми в очікуванні величного свята, яке наповнить наші серця радістю та надією, – світлого Христового Воскресіння. Це свято для всіх нас є джерелом світла, віри і невичерпної сили і закликає до жертовності, милосердя та взаємодопомоги. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації, особливо в цей нелегкий для нашої держави час.

         Адже важкі випробування, які переживає наш народ задля відстоювання своєї незалежності, гідності та свободи є підтвердженням християнської істини – верховенства добра над злом. Непохитна віра в перемогу Воскреслого Христа дозволяє і нашим побратимам, які сьогодні на передовій стали перед обличчям смерті мужньо та впевнено захищати свою землю.

          Ми, українці  свято зберігаємо і передаємо звичаї та традиції з покоління в покоління в освячених писанково-уквітчаних великодніх кошиках, спеченій запашній Пасці, барвисто вишитих рушничках, і як велика єдина українська  родина, святкуємо Великодні свята, з особливими сподіваннями на мир у нашій державі та подальше її відродження, на щасливе майбутнє нашої громади та добробут його мешканців. Направмо наші спільні молитви на добрі справи, світлі помисли для відродження української нації та мирне майбутнє української держави.

 Поділяючи з Вами радість пасхальних урочистостей, щиро бажаю, щоб Ваші душі і серця наповнилися світлою великодньою радістю. Хай святе Христове Воскресіння дарує великій вкраїнській родині та кожному з Вас Боже благословення, стійкість віри, міцну надію та невичерпну любов. Хай Великоднє світло освітлює і зігріває своїм теплом Ваші родини, всю Україну, кріпить нашу громаду добром, миром і Божою благодаттю!       

        ХРИСТОС ВОСКРЕС!  ВОІСТИНУ ВОСКРЕС! 

 

 

                                 Сільський голова                                                                               Тимофій  Девко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора