A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День перемоги для всіх

Дата: 10.05.2019 10:22
Кількість переглядів: 410

 

 

 

Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

    День Пам’яті і примирення, День перемоги для всіх – особливі дні.  Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

  Учні школи долучилися до відзначення Дня пам'яті та примирення й 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  На початку травня у класних колективах Ковалинського НВО відбулися  години спілкування на тему « Україна у вогні»».

 9 травня біля Братської могили відбувся мітинг – реквієм   « Ваш світлий подвиг незабутній»  з покладанням квітів,  в якому активну участь взяли учні НВО.

   Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам’ять мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях  співвітчизників та загиблих у військових діях на сході країни. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора