A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Інтелектуально – розважальний захід для учнів перших класів «Нумо спритні нушенята»

Дата: 11.05.2019 14:33
Кількість переглядів: 1136

11 травня 2019 року відбувся інтелектуально – розважальний захід для учнів перших класів Дівичківської ОТГ «Нумо спритні нушенята»  у формі піратського квесту «У пошуку скарбів».

Мета заходу -  сприяти розвитку пізнавальної активності учнів, активізувати розумову діяльність, розширювати їх кругозір, сприяти появі віри у власні сили в умовах здорової конкуренції,виховувати всебічно розвинену особистість.  Створити умови для засвоєння головної істини заходу «Справжні скарби, якими повинна володіти кожна людина на землі – це гарний настрій , позитивні емоції,можливість поділитися своїми знаннями, кмітливістю».

До місця проведення квесту дітей підвозив піратський автобус. Для них це була несподіванка. За кермом автобуса сидів водій – пірат, а зустрічала дітей лідер дитячого самоврядування – Васюк Анна, пірат Флінт. Вона підбадьорила всіх учасників  та налаштувала на цікаву гру.

Капітан НУШ Девко Тимофій  Петрович, штурман Голубенко Людмила Миколаївна запросили здійснити  захоплюючу пригоду на пошук скарбів, які багато років тому закрили у скрині і з часом загубили ключі від неї.

Завданням дітей було відшукати ключі від скрині. Для цьго було сформовано шість сміливих команд на чолі з  відчайдушними капітанами – лідерами. На їхньому шляху було безліч перешкод, які потрібно подолати. Перша з них – віднайти карту з маршрутом подорожі. Гра – квест складалася з восьми етапів: в гостях у казки, світ загадок, світ поезії, цікава математика, з любов’ю до дітей, в здоровому тілі – здоровий дух, пісенний врнісаж, English station, які поначені на карті.

За кожен пройдений етап команда отримувала частину ключа. Із зібраних частин потрібно скласти великий ключ,щоб відкрити скриню зі  скарбами.

Діти успішно пройшли всі завдання і скриню було відкрито, скарби роздано дітям. Далі на нушенят очікував піратський обід. Підготувати обід допомогли спонсори: Завалій Ольга Іванівна та Заплішня Наталія Вікторівна.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора