A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Безпека пішоходів»

Дата: 15.05.2019 14:38
Кількість переглядів: 435

 

 

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Стовп’язькому НВО  з 6 по 12 травня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в закладі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

    На занятті «Вулиця і транспорт» вихователь Заболотня О.Г. ознайомила учнів  Правил та необхідністю їх дотримання. Цікавинкою була інтерпретація значень дорожніх знаків щодо шкільного життя. Також дирекцією школи було представлено план заходів у рамках Тижня. Шкільний бібліотекар підготувала виставку інформаційних матеріалів «Правила дорожнього  руху повинен кожен знати».

  Тренінг «Правила вуличного руху» для учнів 10 класу провела класний керівник Мельник О.О. В ході заходу діти більше дізналися про провила дорожнього руху. Класний керівник, 4 класу, Девко Г.М. провівши інтегрований курс «Правила дорожнього вивчай і про них не забувай» вміло поєднала урок з основ здоров’я та образотворчого мистецтва. Учні вивчали правила та створили малюнки. Третьокласники , разом зі своїм класним керівником Євтушенко Людмилою Іванівною, побували на «Уроці світлофора Моргайка». В ході заняття учні у цікавій формі ознайомились з дорожніми знаками.

   Перегляд учнями 11 класу фільму «Безпека пішоходів» детальніше ознайомив учнів з правилами поведінки на вулиці.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора