Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Першу на Київщині програму забезпечення безпеки громадян шляхом профілактики рецидивної злочинності та проявів протиправної поведінки на 2019-2020 роки затверджено Дівичківською сільською радою

Дата: 20.05.2019 13:11
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Першу на Київщині програму забезпечення безпеки громадян шляхом профілактики рецидивної злочинності та проявів протиправної поведінки на 2019-2020 роки було затверджено депутатами Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району у квітні поточного року.

Наразі на обліку Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області, до підпорядкування якого входить і громада с. Дівички, перебуває 99 осіб, засуджених до покарання без позбавлення волі. Над зміною їх мислення та поведінки, вирішенням проблем і підтримки на шляху до змін задля профілактики повторної злочинності працює 5 співробітників органу пробації. Окрім того, у 2019 році працівники цього підрозділу Центру пробації, відповідно до ухвали місцевого суду, склали 4 досудові доповіді.

Заходи, передбачені затвердженою програмою, сприятимуть організації роботи відповідного уповноваженого органу з питань пробації, а відповідно - і забезпеченню безпеки громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора