A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

До оздоровчої кампанії готові. Стартуємо!

Дата: 31.05.2019 09:20
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

 

 

16 травня 2019 року комісією у складі працівників сільської ради та Держпродспоживслужби на чолі з сільським головою здійснено вивчення стану підготовки закладів освіти до оздоровчої кампанії – 2019. Комісія відзначила, що до оздоровчого періоду заклади підготувалися відповідально.

Цього року оздоровленням на базі 4 закладів освіти громади буде охоплено 158 дітей. На 93 учнів початкової школи чекають цікаві програми 4 пришкільних таборів. 65 учнів виявили бажання разом із відпочинком удосконалити та розширити знання англійської мови в 4 мовних таборах.  До слова, цьогоріч у Єрківецькому НВО мовний табір працюватиме не з 3 червня, як заплановано для всіх таборів, а з 10 серпня. Вони стали переможцями у проекті Go Camp,  метою якого є виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду. За проектом до них у серпні приїде волонтер. 

Святкове відкриття пришкільних і мовних таборів відбудеться 3 червня в рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора