Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Веселкове дитинство».

Дата: 04.06.2019 08:55
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

Мені здається, що одна з найбільших удач у житті людини – щасливе дитинство.

                                                                                           Агата Крісті

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне з найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародного демократичного федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року ООН підтримала про ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних  напрямків своєї діяльності.

З нагоди міжнародного дня захисту дітей працівники Будинку культури спільно з педагогічними працівниками Стовп’язького НВО провели  конкурсно-розважальну програму

 «Веселкове дитинство».

Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: малювали пальцями, робили колаж «Мода», «Квіти» і «Парфуми», аквагрим. Маленькі дошкільнята продемонстрували парад дитячих візочків. Діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. По закінченні свята всі дітлахи отримали солодощі та морозиво від Дівичківської сільської ради, а призи діткам підготувала Марина Качан  (Церква баптистів-євангелістів).

День захисту дітей – це  не тільки свято для дітей, це і нагадування  суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора