A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг»

Дата: 07.06.2019 13:47
Кількість переглядів: 565

                                                Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Сім'я

є тим теплим місцем,

 де завжди можна знайти затишок і спокій,

любов і розуміння, куди завжди хочеться повертатися

 і на яке завжди можна розраховувати....

 

 

В рамках Проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг»,що реалізується Партнерством «Кожній дитині» за  підтримки Програми «U-LEAD з Європою», проекту ГЖО «Надія» та адміністрації ОТГ по подоланню соціального сирітства в громаді «Разом – ми сильні, ми щасливі», відбувся навчальний тренінг для шкільних психологів, старост, медичних та соціальних працівників, громадських активістів та спеціалістів що працюють  з  цією болючою проблемою на тему:

 

«Підвищення кваліфікації спеціалістів громади, що дотичні до проблем попередження соціального сирітства.»

Метою нашого зібрання є формування механізмів первинної профілактики соціального сирітства в громаді. Виокремлення  в системі соціальних послуг новітніх  тенденцій та інноваційних  процесів, стосовно соціального обслуговування вразливих верств населення .

Ознайомити потенційно вразливі групи населення з можливостями виходу з кризовох ситуацій за підтримки спеціалістів громади та професійних тренерів-психологів .

Ознайомити спільноту громади (молодь, сім’ї в складних життєвих обставинах, активістів громади ) з законодавчими актами, історією вирішення таких проблем в інших країнах та створити методику допомоги сім'ям в нашій громаді .

Покращити  інформованість  підлітків про проблеми соціального сирітства, роз ’яснити, що такі речі не мають місця бути в сім’ях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора