A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День природи і тварин

Дата: 06.06.2019 22:12
Кількість переглядів: 487

06 червня 2019 року діти з пришкільного мовного табору"Rainbow" та табору лідерів «Веселка» відправилися у цікаву подорож до села Демидів Вишгородського району  Київської області у зоопарк під назвою «Парк ХІІ місяців». Це новий, сучасний, європейський, дивовижний "парк щасливих тварин".

Коли ми бачимо тварин на малюнку або в інтернеті, ми просто спостерігаємо за тим, що було зафіксовано кимось, але зовсім інша річ побачити тварину зблизька, поспостерігати за її поведінкою, манерою спілкування та іграми.

Для Парка ХІІ Місяців є важливою метою побудувати місточок між людиною і тваринним світом, навчити підростаюче покоління бути відповідальним, відкрити нові знання для них, допомогти побачити силу тварин і водночас зрозуміти їх вразливість. І в цьому нашим 6-ти загонам з 1 по 6 клас допомогли висококваліфіковані екскурсоводи, які провели дуже пізнавальну і змістовну подорож для дітей по зоопарку.

Свій відпочинок після зоопарку діти продовжили у «довгоочікуваному» МакДональсі! Звичайно у дітей було «море» позитивних емоцій!

Поїздку до цього парку допоміг профінансувати голова Дівичківської ОТГ , Девко Тимофій Петрович. Діти та працівники табору щиро дякують за цю організовану подорож! А також висловлюємо свою подяку і нашому перевізнику, Михняку Олександру Борисовичу, за легку та комфортну поїздку!

Фото без опису  Фото без опису  Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора