A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Церемонія відкриття ІІ Європейського руху у Дівичківському НВО "ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО"

Дата: 24.06.2019 08:23
Кількість переглядів: 376

 

 

 

 

Церемонія підняття прапору України, яка присвячена ІІ Європейському руху та участі національної збірної України.

  Національним олімпійським комітетом України, а також відділом освіти Дівичківської сільської ради  було рекомендовано провести на честь ІІ Європейських ігор церемонію підняття державного прапору України та прапору Національного олімпійського комітету України в пришкільних таборах відпочинку.

Закриття табірної зміни співпало з початком ІІ Європейського руху, бо у період з 21 по 30 червня 2019 року в м. Мінську (Республіка Білорусь) відбуваються ІІ Європейські ігри, в яких приймає участь національна збірна команда України. Тому у цей день ( 21 червня) для дітей було проведено два цікавих заходи – « Символи олімпізму та Європейського руху», та«Прощавай, Веселка».

        Діти разом із символами ( прапорами та кольоровими кільцями) завітали у гості до Дівичківської сільської ради та , безпосередньо, до голови громади,  Девка Тимофія Петровича. Діти радо поспілкувалися із ним про цьогорічну подію, розповіли про нашу національну збірну України та про «Олімпійські» - «європейські» символи руху: кільця, прапор, гасло, емблему, гімн, вогонь та смолоскип.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора