Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ця чудова пора – канікули

Дата: 24.06.2019 16:20
Кількість переглядів: 479

 

 

Одним з найважливіших стратегічних завдань нашої держави на сучасному етапі є запровадження та реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, адже реалізація прав дітей на якісне оздоровлення та змістовний відпочинок є одним з вагомих напрямків забезпечення їх всебічного розвитку.

Ця чудова пора – канікули. Школярі їх завжди чекають з особливими емоціями, а батьки переймаються тим, як організувати їх з користю – щоб і оздоровились, і відпочили, і щось цікаве дізнались. Один з найпопулярніших видів відпочинку – перебування в денному таборі   при закладі освіти.

З 03 по 21 червня 2019 року у Стовп’язькому НВО був організований табір відпочинку з денним перебуванням. У ньому відпочивало 45 учнів нашого навчального закладу. Діти не лише оздоровлювалися, а і вдосконалювали знання з англійської мови у мовному таборі. Для них організовувались екскурсії, виїзди на природу, на пляж, ігри на свіжому повітрі, творчі майстер-класи, спортивні ігри, квести, змагання тощо. А ще було двохразове здорове безкоштовне харчування, про яке подбала Дівичківська сільська рада, виділивши на ці потреби  понад 17 тисяч гривень. Також громада оплатила ( 8 тисяч гривень) поїздку комфортабельним автобусом до міста Києва, де діти розважалися у «Wowpark» та відвідали музей Національний музей історії України у Другій світовій війні.  

Діти задоволені відпочинком і дякують всім, хто долучився до його організації.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора