A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сім'я є тим теплим місцем, де завжди можна знайти затишок і спокій, любов і розуміння, куди завжди хочеться повертатися і на яке завжди можна розраховувати....

Дата: 03.07.2019 10:31
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

В рамках проекту Дівичківської громади та громадської жіночої організації «Надія» з підвищення компетентності громад, розвитку соціальних послуг та формування механізмів первинної профілактики соціального сирітства в громаді, було проведено навчальний  тренінг для вагітних мам та молодих батьків.

Тема: «Навички відповідального батьківства».

На сучасному етапі життя все більше свідомі батьки  залучаються до виховання дітей від народження, коли чоловік із дружиною разом відвідують курси підготовки до народження дітей, чоловік присутній при народженні дитини , відпустки по догляду за дитиною все частіше беруть «татусі» , а з іншого все більше проявів безвідповідального ставлення до повноцінного батьківства у більшості молодих сімей. Молоді сім ї не витримують випробування побутом. Наслідок цього розлучення. Зайнятість, «брак часу», насилля, жорстоке поводження, алкоголізм та ін. все це може спостерігатися в молодих сім ях . Тому потрібно формувати відповідальне ставлення до сім’ї, батьківства на ранніх етапах спільного сімейного життя.  Відповідальність  необхідно формувати на різних рівнях, зокрема загальнодержавному, окремого регіону, населеного пункту, громади, навчального закладу, колективу, родини, сім’ї, окремої особистості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора