A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

МАНівське літо – 2019 в зеніті

Дата: 13.07.2019 11:13
Кількість переглядів: 634

Фото без описуДруга зміна навчально-тренувального табору #МАН2019 оновилася галасливою когортою юних МАНівців із різних куточків Київської області: ліриків і філософів, правознавців та істориків, мовознавців і шанувальників мистецтв змінили завзяті та наполегливі учні-члени МАНУМ наукових відділень технічних і комп’ютерних наук, математики, фізики, астрономії та економіки.

З 7 по 12 липня 2019 року учень 8 класу Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО» Самойленко Богдан за підтримки громади, мав змогу побувати в літньому науковому таборі для учнівської молоді Київщини «TRIUMPH of SUCCESS - 2019», який проходив на базі КЗ Київської обласної ради "Володарська спеціалізована загальноосвітня школа - інтернат ІІ-ІІІ ступенів - Центр реабілітації".

Учасники феєричного святкового дійства – юні генії наукових відділень технічних і комп’ютерних наук, математики й економіки, фізики та астрономії. Серйозні та розважливі МАНівці змогли подивувати всіх неабиякими мистецькими талантами. Тут були і віртуозна гра на гітарі, фортепіанна сюїта, ніжне сопрано та солодкоголосий альт, запальний грузинський танок та сучасний танцювальний мікс вожатих, традиційний гімн МАНівців.

На відкриті наукові студії / STEM-STEAM-STREAM-classes для МАНівців були запрошені найкращі фахівці – відомі науковці закладів вищої освіти та наукових установ – партнерів МАН: Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного авіаційного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Університету сучасних знань. Талановиті юнаки і дівчата наукових відділень технічних і комп’ютерних наук, математики та економіки, фізики та астрономії взяли участь у інтерактивному лекторії «науково-дослідницька діяльність учнівської молоді в системі МАН: сучасні тенденції, актуальні напрями», мотиваційно-навчальних тренінгах, наукових пленерах. Із задоволенням відвідали «Ярмарок ідей», здійснили профорієнтаційний веб-екскурс «STEM-STEAM-STREAM- професії майбутнього»

Найбільш емоційний день у таборі МАН – це день завершення тематичної зміни. Посмішки крізь сльози, церемонія вручення нагород, слова вдячності. П`ять днів для юних математиків, фізиків, економістів, промайнули, як мить – яскрава і незабутня. Як тут не згадати меседж «МАН об`єднує кращих!»

 

Сергій Самойленко,

вчитель Дівичківського НВО         

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора