A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

На Київщині зменшать кількість районів (КАРТА)

Дата: 12.08.2019 08:33
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

За планом Міністерства регіонального розвитку у Київській області хочуть зменшити кількість районів із 25 до п’яти чи навіть до чотирьох

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на “КиевВласть“.

Проте КОДА вже заявила про те, що не підтримує проект адміністратовно територіального устрою субрегіонального рівня Київської області від Мінрегіону.

Слід зазначити, що наразі у Київській області 25 районів і 12 міст обласного підпорядкування, в тому числі 25 міст, 30 селищ і 1122 села. У проекті ж утворення 45 ОТГ, в тому числі 24 міських, 14 селищних і 7 сільських, які будуть будуть об’єднані у 4 райони (Білоцерківський, Броварський, Васильківський та Ірпінський).

Зазначається, що у підпорядкування Білій Церкві, окрім тих населених пунктів, що зараз, відійдуть Сквирський, Тетіївський, Ставищенський, Рокитнянський, Таращанський, Миронівський та Богуславський райони.

До Броварського району буде включено Бариспільський, Баришівський, Згуровський, Переяслав-Хмельницький, Яготинський, частина Вишгородського району і місто Березань.

Включити у Васильківський район планують Фастівський, Обухівський, Кагарлицький, частину Києво-Святошинського і місто Ржищів.

Іванківский, Поліський, Бородянський, Макарівський, частина Вишгородського, частина Києво-Святошинського районів та міста Ірпінь і Буча стануть частиною Ірпінського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора